miércoles, 7 de agosto de 2013

KINOGUIDEN

Una canción para Marion

Org.tittel: A song for Marion
Regi: Paul Andrew Williams
Skuespillere: Vanessa Redgrave, Gemma Arterton, Terence Stamp, Christopher Eccleston, Orla Hill
Sjanger: Drama / Komedie
Kinopremiere: 26.07.2013
Manus: Paul Andrew Williams
Nasjonalitet: Storbritannia
Produksjonsår: 2012
Lengde: 1 t. 33 min.
Musikk:Laura Rossi


Surpompen Arthur (Terence Stamp) elsker og tilber sin alltid optimistiske kone Marion (Vanessa Redgrave), men deler definitivt ikke hennes lidenskap for sang. Mens Marion deltar i det lokale koret, foretrekker Arthur å sitte for seg selv og klage over hvor pinlig det hele er. Men når Marions helsetilstand forverres, tvinges Arthur til å slippe sin sure mine og se annerledes på livet. Med et stort press fra Elizabeth (Gemma Arterton), den sta dirigenten i koret, samtykker Arthur motvillig til å ta en musikalsk utfordring som kan bringe nye toner inn i livet hans. “EN SANG FOR MARION” er en morsom og hjertevarm dramakomedie som taler til folk i alle aldre. På et fengende og inspirerende vis minner filmen oss om at hvert øyeblikk i livet er verdt en feiring. Slik som De Urørlige og The Best Exotic Marigold Hotel var fjorårets store feelgood filmer, er dette årets store hjertevarmer.

Noche de marcha

Originaltittel: 21 and over
Regi: Scott Moore, Jon Lucas
Skuespillere: Jonathan Keltz, François Chau, Skylar Astin, Sarah Wright, Justin Chon, Russell Hodgkinson, Miles Teller
Sjanger: KOMEDIE
Kinopremiere: 19.07.2013
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2013
Lengde:  93 min.


21 år, og bare en kveld å feire på! Jeff Chang er den beste studenten på universitetet og familiens store håp. Men når hans to beste venner kaster et surpriseparty midt i fleisen på ham på 21-årsdagen, er han nødt til å velge: Skal han være frisk og rask til medisineksamen neste morgen klokken åtte? Eller kaste seg ut i en ellevill feiring med long drinks, lap dances, bull riding, body tequilas, golfcart-løp, roof-jumping, oppkast, cross-dressing, slagsmål, partyjenter og shots? Hva hadde du selv gjort?

Guerra mundial Z


Originaltittel: World War Z
Regi: Marc Forster
Skuespillere: Brad Pitt, James Badge Dale, Mireille Enos, Julia Levy-Boeken, Eric West, Matthew Fox, David Morse
Sjanger: Action / Drama / Grøsser / Sci-Fi
Kinopremiere: 02.08.2013
Manus: Max Brooks, Matthew Michael Carnahan, J. Michael Straczynski
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2013
Lengde: 1 t. 56 min.


I sommer kjemper én mann (Brad Pitt) mot tiden, idet han forsøker å forene en splittet verden som står på kanten av dommedagsstupet.  Når en zombieepidemi bryter ut og sprer seg lynraskt gjennom verdens befolkning, får FN-observatøren Gerry Lane (Brad Pitt) i oppdrag å finne ut hva som forårsaket det første utbruddet. I et intenst kappløp med tiden må han reise fra kontinent til kontinent på jakt etter svaret, mens det ennå finnes håp for menneskeheten. Hver eneste folkegruppe, hvert våpen og hver armé må forenes. For det eneste håpet om overlevelse er å kjempe tilbake.  World War Z er basert på den bestselgende romanen med samme navn av Max Brooks.

0 comentarios :

Publicar un comentario