viernes, 14 de junio de 2013

Øyenbrynene del 2: Jo fyldigere desto bedre

Som jeg skrev i forrige uke, er fyldige øyenbryn tilbake for fullt. På hver catwalk ser vi dem igjen. Og hva som er bemerkelsesverdig er at øyenbrynene ikke bare er i farger, men også med små streker som trekkes for å gjøre øyenbryna mindre “flate”  slik at hårene bedre kan synes. Denne teknikken krever en skarp blyant! For best effekt, bruk en pulver øyenskygge som  brynene formes etter og deretter en skarp blyant for å tegne linjene. Sistnevnte kan du også utelate, fordi med et pulver alene kan du lage vakre former.
Det er også flere alternativer tilgjengelige for deg som du  kan ha det gøy med. Ingen flere blyanter daglig   bare stå opp med godt formede øyenbryn. Velg en behandling sammen med en kosmetolog. Du kan for eksempel male øyenbrynene. Etter at øyenbrynene har funnet sin vakre form med farget hår,  trenger du ikke   å gjøre mer. I tre uker holder fargen. Et annet alternativ er permanent makeup. Øyenbrynene blir deretter ved hjelp av en tatovering  “trukket”. Dette er den ideelle løsningen for kvinner som liker å gå i badstuen eller eksempelvis kvinner som er allergiske mot sminke, kvinner som har tynne øyenbryn og generelt for alle kvinner som liker  å se godt ut, som ikke har tid og som føler daglig makeup som en byrde.
En tatovering høres veldig endelig ut og kanskje noen skremmende, men det fine er at fargen passer ordentlig til utseendet ditt, og du vil se at en tatovering kan ha en naturlig look!


0 comentarios :

Publicar un comentario