viernes, 28 de junio de 2013

Festival de cine. Alfaz del Pi

For 25. gang er det filmfest i Alfaz del Pi fra 5. til 14. juli. I år blir det ikke bare innendørs visninger, men flere utendørs forestillinger. .

Det blir også som før vist en rekke kortfilmer og konkurranse om beste kortfilm. Festivalprogrammet får du på turistkontoret og på Cine Roma. Det blir en fin kinofest Her er noen av filmene med en kort beskrivelse. Enjoy!.
Quartet . fra 2012 er en engelsk komedie/drama etter Ronald Harwood skuespill som gikk i London’s West End fra september 1999 til januar 2000. Filmet i  Hedsor House, Buckinghamshire Dette er Dustin Hoffmans  debut som regissør.
Dramaet utspiller seg i Beecham House, et aldershjem for gode musikere; -  likt et slikt hus gitt av Giuseppe Verdi. Alle gjestene er interessert i sine tidligere karrierer og dette skaper konflikter.
En morsom komedie, skrev The Lofty Guardian.

Litt om Les Misérables
Et musikalsk drama bygget over den engelske musicalen fra 1980 årene som igjen er basert på Victor Hugos store roman om forbryteren Jean Valjean som blir borgermester i en by i Frankrike og om alle hendelsene hans gjennom livet. Hvis du vil vite mer så gå på  Yahoo.movies les miserables 2012. En megafilm om sult i Frankrike for 200 år siden. Hugo begynte å skrive denne kjemperomanen om urett, urettferdighet og klasseforskjell så tidlig som i 1130 årene, men den ble ikke gitt ut før i 1862!

Hodejegerne.
Dette er en norsk produksjon. Den handler om Roger, en sjarmerende skurk og Norges absolutt flinkeste headhunter. Han lever i luksus og bruker mer enn det han tjener. For å få det hele til å gå rundt, så stjeler han kunst- Èn  dag introduserer hans vakre kone og galleri-eier til en tidligere leie-soldat som har fått tak i et ekstremt berømt maleri i klasse med Munchs Skriket. Roger bestemmer seg: Dette maleriet vil han ha!
Her begynner dramaet som ender opp med at Roger selv blir jaktet på. Morten Tyldum har stått for filmen og Hovedrollen Roger Brown, spiller Aksel Hennie. Diane Brown spilles av Synnøve Macody Lund.

Litt om Blue Valentine
Dean og Cindy er gift, men ekteskapet halter. Mens Cindy er våken, åpen og har flere muligheter når det gjelder jobb og venner enn for seks år siden da de giftet seg. Men Dean er den samme og blir sur over at Cindy har forandret seg. De snakker en kveld om de glade, romantiske  hvetebrödsdagene, da de først traff hverandre. De vil prøve å finne tilbake til dette  så Dean og Cindy  bestemmer seg til å dra vekk sammen alene og la naboen passe datteren. De tar inn på et hotell for én natt og skal prøve å redde ekteskapet og få en ny start!

Litt om Django Unchained.
Dette er en hard tøff, men godt spilt action film fra The deep US South to år før borgerkrigen bryter ut mellom nord og syd.  Django er en slave som har fått gjennomgå det meste hos sine tidligere eiere.  Filmen handler om Dr. King Schultz som er på jakt etter to mordere, the Brittle Brothers. Bare Django vet hvor de er.  Filmen blir etterhvert meget spennende med mye slossing. Naturligvis er det en vakker kvinne med i spillet, Broomhilda, hun som Django elsker, men har tapt til en slavehandler. for lenge siden. En velspilt, intelligent film for dem som liker action og spenning.

Så er det bare å håpe at det ikke blir for varmt, - juli kan jo være ganske tøff. Ha et hyggelig kinobesøk!

0 comentarios :

Publicar un comentario