lunes, 17 de junio de 2013

Kroppssjokolade

At sjokolade stimulerer lykkehormonet endorfin er nå vel kjent. Og det er ikke for ingenting, mange mennesker - spesielt vi kvinner - får noen ganger et intenst behov for kakao. Men sjokolade er også bra for huden din (!)   Ikke misforstå meg, å spise sjokolade er ikke bra, men på huden  er det ikke dumt. Forskjellen ligger i  at sukker og melk i spiselig sjokolade produserer usunt fett. De skjønnhetsprodukter vi snakker om, er mørk sjokolade. Hva med litt smeltet kakaosmør? Masser den inn i huden som en søt godbit.  Det er fysisk som åndelig fruktbart.
Rent kakaosmør inneholder f.eks mer  antioksidanter enn grønn te.  Den beskytter huden mot aldring og frie radikaler og  fremmer i tillegg blodtilførselen til huden. Resultatet er at strukturen til huden  forbedres  og den blir bedre hydrert. En godt hydrert hud betyr mer elastisitet og derfor mindre sannsynlighet for å rynkes. De naturlige komponenter av kakao forsinker også ødeleggelsen av celler i huden fra denne prosessen. Det forsinker dermed aldringen av huden. Hudens følsomhet blir redusert, slik at den kommer bedre fra møtet med solen. Det finnes også en rekke solkrem produkter som bruker kakao som ingrediens.
Lukten du opplever i løpet av en sjokolademassasje er bonusen  og stimulerer lykkehormonet endorfin , sslik at du slipper å spise sjokolade. Hvis du i fremtiden har problemer med å mostå fristelsene i  hyllene på supermarkedet, prøv heller et  skjønnhetsprodukt med sjokolade!  Vil du  introdusere deg selv til den fantastiske verdenen av kakao? Prøv en dusjlotion, sjampo, leppepomade eller en massasje hjemme. Du vil med en gang oppleve den spesielle effekten av kakao.

0 comentarios :

Publicar un comentario