lunes, 17 de junio de 2013

Problemfritt boligkjøp: Du kan sikre deg!

Når vi drømmer om å kjøpe en eiendom i Spania, er det siste vi ønsker, problemer i forbindelse med kjøpet.  Men ting går ikke alltid  etter planen. Man har muligheten, for en rimelig penge, å sikre seg mot uventede problemer og fallgruber. Vi har hatt muligheten til å møte Juan Castillo Carpio, direktør for CBC sertifiseringer Costa Blanca. Det er en moden mann som inngir tillit. Han er arkitekt med over 36 års yrkeserfaring og en lang merittliste (du kan jo google ham). Med sitt team, som er byggelovs spesialister, vil han kunne gi deg all informasjon om eiendommens konstruksjon legalitet osv, samt en vurdering av om du kjøper en miljømessig bærekraftig bolig, mulighet til energieffektivisering samt  økonomisk rådgivning. Målet er alltid å forbedre prosessen ved kjøp og salg av fast eiendom på Costa Blanca.
Firmaet CBC er et selvstendig aksjeselskap opprettet med det mål å kunne gi kundene all den informasjon som er nødvendig i forbindelse med  eiendomstransaksjoner, rett og slett gjøre kjøpet til en vellykket opplevelse, ved  å løse problemer knyttet til kjøp og salg av boliger.  Det finnes for mange historier om kjøpere som føler seg lurt.  Juan Castillo Carpio forteller om tilfeller der de har støtt på ulovlige bygninger, manglende evne til å utføre renovering, reparasjon og / eller utvidelser, eller potensielle tomter uten byggetillatelse. “ Dette er noe som dessverre fortsatt skjer, selv  i et stadig mer forent Europa, sier han.  For eiendomsselgere, setter CBC oss i gode hender med salget ved å tilby en unik mappe kalt  Seal Certified Professional og det til en fornuftig pris. Du får blant annet hjelp til den obligatoriske energieffektivitetmerkingen, gjeldende i Spania fra 1. juni 2013. Dette sertifikatet må du nå vise hos Notar ved overdragelsen.
Dette selskapet  er nyskapende og har en unik service, du får vite tilstanden på eiendommen og  lisenser, Tomteregisteret, Matrikkelen og konstruksjonen osv, Du får avdekket mulige defekter og unngår skuffelser  I størrelsesorden 300-500 euro får du fullstendig informasjon  som gir deg trygghet mens du sparer tid og krefter, og dermed unngår skjulte og uventede problemer. Vi gir deg fred i sinnet til å foreta en informert beslutning, sier Juan Castillo Carpio.
De er samarbeidspartnere med de beste og mest prestisjefylte eiendomsmeglerne i området. Det er mange vitnesbyrd, flere  av dem norske statsborgere, som er takknemlig for gode råd og hjelp de har gitt, og i andre tilfeller, unngått bedrageri og problemer ved et dårlig kjøp.Og hvis du allerede har en eiendom og ønsker å pusse opp, modernisere eller endre  funksjoner og utseende, kan CBC  tilpasse byggeprosjekterderes etter dine ønsker, med et team av unge arkitekter til å tilpasse det beste og vakreste hjem etter din smak.Du kan få hjelp til å oppnå de høyeste standarder for energieffektivitet som vil gi ditt hjem komfort. En god utnyttelse av elektrisitet eller gass gir besparelser på regningen og du kan oppnå optimal energiutnyttelse ved solenergi eller vindkraft.

0 comentarios :

Publicar un comentario