martes, 29 de julio de 2014

Nostradamus sine tre antikrist


I 1987 skrev John Hogue boken Nostradamus og Millennium. Den solgte i 700.000 eksemplarer og ble oversatt til ni språk. Tretten bøker og 24 år senere kom hans forståelse av Nostradamus kodete tekster, så vel som hans forståelse av selve kunsten med profetier. Han har fordypet seg med erfaring, og har gitt ham æren av å bli hyllet som den ledende autoritet på Nostradamus og kollektive profetiske tradisjoner. Hogues dokumenterte prediktiver inn i det nye årtusenet har oppnådd en nøyaktighet som overgår 80 prosent.

DEN FØRSTE ANTIKRIST. . . PAU NAY loron
Nostradamus kodenavn for ham var  ”PAU, NAY, LORON.” Alt i store bokstaver. En åpenbar dekoding ville gi oss de tre byene i sørvestlige Frankrike: Pau, Nay og (O) loron.  De store bokstaver presentert er en litterær koding for å se  en persons navn skjult i bokstavene i  tre byene.  Napoleon   -   PAU NAY loron = NAPAULON ROY =  ”Napoleon King”  = (Napoleon Bonaparte).  En keiser vil bli født nær Italia, han vil koste Empire veldig dyrt: Han er mindre en prins enn en slakter. - Nostradamus (1555).  (Napleon: født 15. august 1769 i Ajaccio på Korsika).

DEN ANDRE ANTIKRIST:  HIƒTER = HITLER
Adolf Hitler. Nostradamus kodenavn for den andre Antikrist ”Hiƒter” - eller ”Hister” med en gotisk ”s” - etter det gamle navnet på elven Donau, som er ” Ister”.  Nostradamus staver det med sin mest uforståelige variant Hister med noen spesifikke hint. Igjen, det er et mønster å følge her. Denne ”Donau” finner seg selv en ting som representerer en person nevnt som Hister i fem profetier som inneholder lignende historier. Han blir ”Kaptein of Greater Germany” født i Noricum (det gamle navnet for Østerrike). Han vil ha et ”skjevt kors” som sitt symbol: hakekorset. Folket i ”Irale” (et anagram for Israel) vil bli sendt som fanger inn en stor ovn av denne ”Hister.” Det virker som Nostradamus så gutten som vokste opp på bredden av Hister (Donau) elven i Linz, Østerrike , som drømmer om konsentrasjonsleirer for jødene, Nostradamus ’pårørende, som skal sendes opp i askeskyer.

DEN TREDJE OG SISTE ANTICHRIST ... Mabus
Kandidatene til Mabus:  Profeten smidde visjoner til kryptiske vers etter å ha sittet alene i en transetilstand i nattlige våkenetter innelåst i sitt hemmelige rom i Salon Provence der han kaller det han ”så” ”engleaktige utsendinger fra Gud”.  På midten av 1550-årene, fikk han  fra ord, lyder og  bilder advarsler om en tredje og siste antikrist som   ennå ikke er avslørt. Denne mannen er beskrevet i et profeti indeksert 10 Q72 (Century 10, quatrain 72) som ”Kongen av terror”.   Nostradamus ga den tredje Antikrist følgende kodenavn: Han er Mabus. Flere beryktede moderne figurer, fortsatt levende eller nylig døde fra Midtøsten kan se deres navn stavet i Mabus kode. Men det er også andre ledere fra Vesten, dypt viklet inn i Midtøstens uro, f.eks tidligere president Bush, men også president Obama er lett å dekode ut av Mabus, noe som gjør jakten på den rette kandidaten til den mest provoserende og aktuelle utfordring for Nostradamus-fans i vår tid. Men dersom man skal tro profeten, er Mabus født i 1981, og påstanden utelukker således de fleste kandidater.  Selv om hans egentlige navn er ukjent, er den tredje Antikrists skjebne gjort klart. I motsetning til de to første, er han den første til å dø i en krig han starter ved skiltet av en komet, eller en rakett som faller ut av himmelen:  Tredje verdenskrig begynner når Mabus dør en
plutselig død...
Profetiene får oss unektelig til å skjele til dagens Midtøsten.  De voldelige ekstremistene i Den islamske staten i Irak og Levanten (ISIL) har erklært kalifatet gjenopprettet. Bevegelsen sier at Abu Bakr al-Baghdadi (født i 1971) er å anse som imam og kalif for alle muslimer og krever at alle erklærer troskap til kalifen.  Dersom ISIL får etablert sitt kalifat er det en åpenbar fare for at gruppen kan utvide sine operasjoner og erstatte al-Qaida som den farligste av globale terrorbevegelser.  Situasjonen i Midtøsten er i dag den farligste siden 2. verdenskrig, når man ser bort fra de krigene Israel har utkjempet med sine naboland.

0 comentarios :

Publicar un comentario