martes, 29 de julio de 2014

Anti-aging hjelp Del 1.


Eldre blir vi alle, men hvordan kan du se best mulig ut? Svaret er smøring, peeling, massasje og maske. For ikke å glemme og leve sunt. Og de viktigste ingrediensene bør ikke mangle i din anti-aging hjelp.

Hyaluronsyre: 
Hva er det? En naturlig komponent i bindevevet som kan absorbere opptil tretti ganger sitt volum av vann. Hva gjør den? Hyaluronsyre holder på fuktigheten som gir huden fuktighet. Linjer og rynker blir subtilt fylt. Huden din ser frisk og glatt ut. Hyaluronsyre er i nesten alle nye kremer, og er i ren form også injiserbar. Pass også på at du drikker nok vann.

Retinol: 
Hva er det? Retinol er en form for vitamin A. Hva gjør den? Retinol stimulerer huden til å regenerere slik at rynker, pigmentflekker og akne kan reduseres. Initial Vitamin A-syre er blitt brukt til behandling av akne. Det har også vist seg at det har en foryngende effekt. Denne kraftige formen av vitamin A er bare tilgjengelig på resept fordi den har hudirriterende bivirkninger. Retinol er mildere og kan selges  som en ingrediens i kremer. Du bør vite at retinol degraderes raskt når det utsettes for lys og oksygen, så sørg for at kremen er pakket i et rør eller pumpe slik at det er lys og lufttett.

Hva Antioksidanter, Aha og SPF er, skal jeg fortelle i neste artikkel.

0 comentarios :

Publicar un comentario