martes, 1 de julio de 2014

”Si farvel” til forkjølelsessår


Det kan kanskje overraske deg, men 8 til 9 av 10 mennesker bærer forkjølelsessår viruset (også kalt herpes simplex virus). Men bare hos 10 til 20% av disse bærerne skjer det nå og da et utbrudd. Viruset kan passere ubemerket, og sjansen for at vi ikke blir plaget av det er relativt stor. Når vi er smittet, vil viruset alltid være til stede, og kan av og til dukke opp i form av forkjølelesessår.
Cold sår er en svært smittsom sykdom. Smitteviruset er låst i visse nerveceller og er aktiv en gang i blant. Viruset kommer ut gjennom nerver og legger seg rundt leppene i form av blemmer og senere skorper. Utbrudd av forkjølelsessår skjer alltid plutselig, og varer i 7 til 10 dager før alt er borte igjen.
Aktivering av viruset kan bli styrket ved ekstreme værforhold som sterk kulde eller kun den varme sommersolen. 
Kombinasjonen av sol og sjø gjør at leppene tørker ut, som gjør oss mer utsatt for tilstanden. For å unngå dette, anbefaler jeg derfor at leppene holdes myke med parfymefrie balsamer, for eksempel vaselin. Heldigvis er det mange produkter som man kan behandle forkjølelsessår med som inneholder sinksulfatgel, sinkoksid i olje og andre antivirale midler.
Banebrytende er det innovative produktet Virulite Lysterapi. Denne ultra-moderne enheten kan du bruke hjemme hos deg selv, og består av medisinsk LED (infrarødt lys) som stimulerer immunforsvaret som i noen tilfeller gjør at det forsvinner i løpet av få dager etter behandling. I noen tilfeller kommer Cold sår aldri tilbake. Effektiviteten er bevist ved kliniske studier og er den beste så langt. Selv om du har permanent makeup, kan Virulite Lysterapi anvendes for Cold sår. Du kan kjøpe Virulite Lysterapi online for € 49,00.

0 comentarios :

Publicar un comentario