martes, 1 de julio de 2014

Benidorms temaparker


Her finner du noen velkjente  attraksjoner i Benidorm.. Det er et faktum at du i denne byen har det beste utvalg av dyreparker, temaparker og vannparker samlet på ett.  Dette er nok en viktig grunn til at så mange turister velger Benidorm som base for ferien sin. Vil du vite mer om denne eminente turistbyen, kan du enten gå på internett, oppsøke et turistkontor i Benidorm 
eller spørre på hotellet ditt, hvis du er hotellgjest. Men her har du alt du trenger m.h.t. de viktig
te severdighetene i denne allsidige byen.  Enjoy!

Mundomar

Denne  parken ligger vegg i vegg med Aqualandia. Et fargerikt og skyggefullt  sted med  en blomsterprakt i alle regnbuens farger. Kjent for sitt delfin- og sjøløveshow pluss et yrende fugleliv. Her kan du også se Spanias eneste papegøyeteater.
Det drives også terapeutisk arbeid her i Mundomar. Barn med psykiske problemer får komme i poolen og leke med delfinene. Dette hjelper dem og gjør livet deres gladere. Arbeidet ledes av terapeuten Walther Braun.
Billetter: 29 Euro for voksne og 23 Euro for barn. Billigere på internett: www.mundomar.es
Hele Benidormområdet er virkelig gearet på å gi turistene sine et godt utvalg av aktiviteter. Det er ingen tvil om at for barnefamilier passer det godt her med strand, sjø, aktivitetsparker og et godt shopping utvalg. Hvis du ikke bor i Benidorm, kan du enten kjøre dit i egen bil eller ta bussen. Det siste er muligens lurt for parkering i turisttida er tøft.

Terra Natura

Regnes som en av Spanias beste dyreparker,- hvor dyrene lever så nær opp til det livet de er vant til som mulig. Parken er bygget slik at de besøkende kommer tett opp til dyrene. Stengsler og gjerder er tilstede, men du ser dem ikke alltid.  Derfor får du fantastiske bilder av ville dyr på nært hold. Ikke glem kamera. Et svært område på 330 mål huser fem adskilte områder av verden: Her er noen av dyrene som du treffer: I Amerika kan du se armadillos, jaguarer, oceloter, capuchin aper, alligatorer og andre dyr fra Amerikas fauna.  I Asia finner du bengalske tigere, pantere, løver,. flodhester  og elefanter. Europaområdet inneholder bl.a.  hester, eseler, hjorter, villsvin, og geiter og fugler. I bygningen Pangea finner du krypdyr og insekter.
Terra Natura inneholder over 1.500 forskjellige dyr og  2.500 trær fra de forskjelle verdensdeler.
Her finner du også en stor vannpark,  Terra Agua,  med forskjellige aktiviteter beregnet på å holde deg kald på varme sommerdager. For et lite tillegg i prisen får du med både Natura og Agua.  I sommersesongen er begge parkene åpne hver dag.
Du kan kjøpe billett i luka ved inngangen: Voksne: 28 Euro og barn og pensjonister: 22.50 Euro. Kjøper du over internett er adressen: www.terranatura.com
Terra Natura ligger på veien som går fra rundkjøringsveien til la Nucia med avkjøring mot Finestrat.


Terra Mitica


En viktig fornøyelsespark som nå går i sitt fjortende år. Her kan du vandre gjennom det gamle Rom, antikkens Hellas, gamle Egypt og Spania. Dette  året er det kommet enda flere hårreisende rides og flere fantastiske shows.   Her kan du og familien tilbringe én hel dag og blir du varm så er her flere vann attraksjoner og Jacuzzi finner du her også. Husk derfor badetøy!  Inngangsbilletter kan enten kjøpes på internett: www.terramiticapark.com eller i billettluka. Online er billigere: Dagsbillett, pluss neste dag gratis: 28 Euro. Familiebillett, to voksne og to barn: 97 Euro. Flere reiseselskaper har gitt Terra Mitica sin beste anbefaling. Enjoy.

Du finner Terra Mitica øst for Benidorm, opp mot fjellene. Har du problemer så kjør innom en bensinstasjon og si Direction Terra Mitica, por favor.  Lykke til!




Aqualandia

Vannparken er viden kjent. I år har de satt opp det berømte Kapsul Fallet, det eneste i Spania. Aqualandia har vært åpen siden midt i mai og vil være i full sving til ut i september. Gir moro og avkjøling for hele familien. I Adventureland kan små barn ha det fint og bli passet på mens de voksne går i de store skliene. Billetter kan kjøpes i billetluka, eller på internett. Her er prisen 23 Euro for et dagpass. www.aqualandia.net



0 comentarios :

Publicar un comentario