lunes, 17 de junio de 2013

Nytt IKEA i Alicante; - har problemer.


Nytt IKEA i Alicante;  - har problemer. 

Når du har lekt deg trøtt, og blir lagt til ro med et kyss fra moder´n, da er det bare  å sovne inn, og entre drømmeland, uten problemer. (se bildet). Men slik har ikke sjefen for IKEA det lenger. Snarere tvertimot! Nå hoper det seg opp og den berømte spanske slangen Anguis Corruptus  løfter sitt hode og hveser!
Full byggestopp!
Domstolen i Valencia har  bestemt at hele byggeprosjektet er ugyldig.  Ordføreren nå: Sonia Castado, PP  og ordføreren før: Luis Diaz Alperi, også Partido Popular, er begge innblandet i den pågående saken om fiksing av byggetillatelser og omgjöring av byggeplaner for å tekkes utbyggerne. M:a.o. ikke noe nytt, - vi kjenner det fra GÜRTEL korrupsjonssaken i Valencia. 
Det hele har stoppet opp og ingen kan  med sikkerhet fortelle  hvor lenge det blir, - hvis det blir i det hele tatt!  Siste nytt: Vanntilførselen til Rabasaområdet i Alicante er ikke tilstrekkelig for de 13500 boliger pluss svært shoppingsenter og IKEA. I fem år har man nå kranglet om dette gigantiske byggeprosjektet og  ennå har man ikke stukket spaden i jorda!  Og hva sier så Ingvar Kamprad?
 Inte  är det her roligt, inte! Överhuvudtaget! Nej, -  det är det inte!  Sådär går, inte, sejer jag. En øverraskning, om man får seja så!

Og dette blir også en skuffelse  for de mange utlendingene i Marina Baja som kjenner IKEA hjemmefra og som hadde sett frem til å få et senter mye nærmere enn å måtte kjøre helt til Murcia.. Ifølge ordfører Sonia Castedo så er ikke dette noe stort problem  og hun vil gjøre alt for å få tilbake tillatelsen slik at IKEA allikevel kan bygge i Alicante.

0 comentarios :

Publicar un comentario