miércoles, 12 de junio de 2013

FRAMTIDEN ER TV VIA INTERNET

Utbyggingen av høyhastighet internett i Spania skyter nå fart. Blant annet er Wipzona i Albir midt i en fornying av utstyret som vil gi brukerne mulighet til 4-G hastigheter i tillegg til en dobling av hastigheten på nåværende linjer. Det betyr stabilt TV også på kveldstid, selv om mange er inne på nettet samtidig.
Vi kan tilby deg norsk og skandinavisk TV som følger.

1. Skandinavian TV
Gir deg ca 100 norske, svenske, danske, finske og britiske TV og radiostasjoner i god kvalitet. Du kan kjøpe en programmert setupbox til 299 euro fra oss. (Evt. kabler kommer i tillegg).
Prisen på abonnement er 35 euro pr måned. Den store fordelen er at du kan parkere dette når du ikke er her og starte igjen når du kommer tilbake.


2. World TV Pro
15 norske kanaler.
Du kjøper en android mini-PC av oss. Denne er programmert og gjør om din TV til en “smart-TV”. Dvs at du kan bruke TV`n din til å lese aviser, se youtube og høre nettradio med 100-vis av stasjoner. Du kan legge inn apper slik som på mobiltelefonen med spill og underholdning. Mulighetene er talløse.
World TV Pro koster 200 euro pr år. Du kan også abonnere for kortere tid:
1 mnd: 47 euro, 3 msd: 100 euro og 6 mns: 140 euro.
Prisen for mini-PC er 250 euro ferdig programmert.


 2. Dine valg
 Trenger du ikke mange kanaler, kan vi legge inn et lite antall for deg. Vi kan  også legge inn apper som gir deg en rekke utenlandske kanaler. Prisen på dette avgjøres av dine egne valg. Vi “skreddersyr” boksen etter  dine behov. Prisen for mini-PC etter avtale avhengig av hvor mye de ønsker programert.


Hva trenger du: En god internettforbindelse. Den bør ligge stabilt på 5-6 mbits/sek, og på travle perioder ikke komme under 3. Har du flere enheter koplet til nettet, synker hastigheten pr enhet. Du må også ha en trådløs router dersom du velger løsningen med mini-PC, fordi vi kopler denne trådløst opp mot routeren.
Er du en erfaren databruker, klarer du å sette opp løsningene selv. Vil du ha den montert av oss, koster dette 50 euro ekstra.
Vil du se og høre hvordan dette virker, er du velkommen til å besøke oss på hverdager mellom 10 og 16 på “Pavarotti”, som du finner bak “Consum” i Albir.

0 comentarios :

Publicar un comentario