lunes, 17 de febrero de 2014

Ennå en sesong med hjelp til de fattige i Callosa


Callosaprosjektet går sin gang! Nå blir det den åttende sesongen hvor Karin, kona mi, og jeg  jobber med å samle inn mat og klær som vi hver uke fra oktober til juni kjører opp til presten i Callosa. Jeg må si at dette har vært både et hyggelig og meningsfyllt arbeide.Vi har gjennom åra fått mange  godord fra dem vi hjelper så det er tydelig at hva vi gjør er viktig.
Enestående Giverglede! 
Sjømannskirken gir oss midler til å kjøpe inn mat, og den norske kolonien på Costa Blanca har vært helt enestående. Flere ganger har vi motatt penger fra gavmilde mennesker.   Den Norske Klubben har gitt oss penger og Sverre Fortuns hjelpegruppe Krisehjelp Costa Blanca har i to år gitt oss store beløp.   Likeledes får vi varer som er gått ut på dato fra flere supermarkeder på Costa Blanca sekkevis med brød fra et skandinavisk bakeri.
Ifølge presten i Callosa,  har hjelpen vår gjort mye for å holde disse menneskene i live. Hvis du er interessert i å hjelpe oss så kontakt Berthe Marie Ulveseter i Sjømannskirken, tlf. 676 583 120
Ny sesong med flere turer.
Vi har nå i åtte år samarbeidet  med hjelpeorganisasjonen Caritas og sognepresten i Callosa.  
Slik drives Callosaprosjektet: Vi tar imot det vi får av klær, ulltepper og matvarer. Dette kjører vi opp til Callosa. Får vi penger, kjøper vi inn varer på Aldi, får kvittering der  og tar denne med til presten som kvitterer for mottak. Her er ingen utgifter til bensin, lønn eller noe annet. Det som kommer inn går ut. Enkelt og oversiktelig.
SÅ HÅPER VI AT DERE IGJEN VIL GI OSS EN HÅNDSREKNING SLIK AT VI KAN DRIVE VIDERE OG GJØRE EN GOD JOBB.

0 comentarios :

Publicar un comentario