martes, 17 de diciembre de 2013

Pavarotti setter igang igjen

I Norge har vi på denne årstida, rundt i landet, en tradisjon med Juleteater, som for eksempel  Reisen til Julestjernen, Jeg gikk meg over Sjø og Land og Østenfor Sol og Vestenfor Måne.  Derfor er Pavarotti Barneteater i Albir  helt på linje når de nå setter opp forestillingen Julenissen Blir Lurt, et teaterstykke som begynner 24. desember hjemme hos Julenissen; - om morgenen på selve julaften.
  En masse unger flokket til teatret og stemningen var lystig og løssluppen  blant ungeflokken under hele forestillingen! Kontakt mellom publikum og scene var virkelig upåklagelig med positive tilrop fra salen.
Stykket er meget dramatisk. Det handler om en flokk med mus som bestemmer seg til å lure julenissen til å tro at det er 17. Mai i stedet for Julaften. De strør Tutteluttpulver på ham mens han sover  og når Nissefar våkner, tror han fullt og fast at det er 17. Mai. Dette fører til at ungene ikke får pakkene sine  i tide og  at det blir en masse problemer.  Bl. a. vil nissen ha pølser med ketchup og sennep i stedet for julegrøt.
Både Nissefar = Andreas med stort skjegg, og Nissemor = Amanda,  ordner til slutt opp slik at ungene i huset: Camilla, Trine og Pål får sine forsinkede gaver. Jonas, konferansier og reinsdyr binder det hele sammen på  en bra måte og en ting som slår deg når du sitter der og hører på Pavarotti Barneteater er at alle synger med av full hals uten en eneste falsk tone. Dette var virkelig en time med moro og glede i den kalde førjulstida.
Og selv om instruktøren Marianne liker å vise at hun har teaterkustus: 1 klapp = reis deg. 2 klapp = sitt. 3 klapp = stå stille o.s.v.  selv om hun kjører full Prøysserdisiplin, er egentlig hele gruppa en lystig, stor familie som har mye moro sammen.  Vi ser frem til neste barneforestilling og det gjør sikkert de unge skuespillerne også! En fin prestasjon.

0 comentarios :

Publicar un comentario