miércoles, 30 de abril de 2014

Commedie Vagabonde Micheletty lander i Calpe!


Commedie Vagabonde Micheletty  
lander i Calpe!













Sirkusdirektør Rogér Micheletty er  fjerde generasjon sirkusfolk av italiensk slekt. I 1891 ble det første sirkusteltet til familien Micheletty reist i Paris. 
Sirkusdirektør Rogér Micheletty er  fjerde generasjon sirkusfolk av italiensk slekt. I 1891 ble det første sirkusteltet til familien Micheletty reist i Paris. 



Det første teltet huset 30 artister og 20 hester, og  fra denne spede begynnelsen og frem til i dag viser Rogér stolt frem snapshots av far, bestefar, oldefar og tippoldefar som alle utfører sine glansnumre i Cirkus Micheletty. Rogér  har en storfamilie i Paris på fem brødre og fire søstre. Og som om ikke étt sirkus skulle være nok: I Paris driver familien Micheletty hele fem sirkus, alle i full gang!

Dette teltet, som aldri var ute av Paris i de 6 årene det sto der har nå plutselig blitt flyttet til Calpe på Costa Blanca! Og fra 1. mai går det løs med ti forskjellige verdenskjente akter, full aftensupé og påfølgende dans! Nei, dette er aldri blitt tilbudt her på costa´n før. Det hele starter kl 20.30 og ender kl. 02.00. M.a.o. dette kaller vi en helaften!

Og hvordan endte dere her i Calpe, spør vi Rogér Micheletty mens han står og maler en sofabenk og ser ut som en vanlig sirkusarbeider.  ”Jo, jeg var buden hit til Calpe i 2012 av noen venner. Ble betatt av området med flamingos og den fantastiske klippen. Og så fikk jeg en idé: I Paris kjenner alle mitt kabarétshow med supé, mens her i Calpe er dette konseptet fullstendig nytt; -  ikke en vanlig kabarét, men show med supé etter fransk, italiensk mønster.

Et telt etter gammelt mønster
Teltet er et klassisk kuppelbygg på 27 meter i stil med sirkusteltene  fra rundt 1900. Teltet gir deg derfor en følelse av gode gamle dager. Rundt manesjen er det satt opp bekvemme sittebenker med god plass og bord foran. Alt er holdt i gammel stil og de store mastene som holder teltet oppe er tremaster fra et seilskip. Fordi teltet kun tar 280 tilskuere så får alle se skikkelig.

Først får gjestene en velkomstdrink  etter at de har satt seg på behagelige plysjputer. Så blir maten servert på spisebordet foran deg.  
Hele tiden mens du spiser skjer det ting: underholdning, vitser, og forskjellige akter i manesjen.  
Kelnerne synger og ler. Du vet ikke hva som kommer neste gang. Forrett, hovedrett og dessert for åpen scene, - alt tilberedt i det moderne kjøkkenet vegg i vegg med teltet.  

Hva får du se?
Her er noen av høydepunktene: Wera den franske akrobatdamen utfører sine kunststykker helt oppunder kuppelen.  Tilslutt faller hun i fritt fall og lander i et lite svømmebasseng! står smilende opp og tar imot applausen. To engelskmenn inne i dødshjulet  kommer levende fra det. Tanja fra Brasil jonglerer med baller som kommer og går.  Klovnen Tito  dirigerer orkestret og prater med folk i salen. Han er virkelg morsom!  Nei, mer vil vi ikke røpe, men et show av første klasse er dette, det er sikkert!
Etter supéen kommer  Le grand finále. Alle danser og opptrer sammen for publikum og takker dere. 
Så ryddes scenen raskt,  og DJ spiller opp og publikum danser til ut i de små timer.

Barn blir ofte fortere kjei enn voksne. De spiser også raskere. Derfor gis det et program for unger slik at foreldrene kan spise i ro, prate i ro eller danse i ro. Ungene blir tatt hånd om og aktiviseres med trampoline, hoppeborg, og forskjellige spill og workshops slik  at alle skal kunne nyte kvelden!

Velkomstdrink, show, tre retters middag og dans koster pr. person 45 Euro og barn 25 Euro. Til menyen velger du fisk, kjøtt eller vegetar og sier ifra når du kommer.  

0 comentarios :

Publicar un comentario