lunes, 14 de abril de 2014

TREDJE ENOESKAPADA PÅ BODEGAS ENRIQUE MENDOZA I ALFAZ


Den 17. 18. og 19.  april, tre hele dager til ende! I fjor kom det 6.000 besøkende til vingodset og i år venter Enrique Mendoza over 8.000 glade vinsmakere. Det her er en familiebedrift som produserer seksten forskjellige viner og har 120 mål med vinmarker på Costa Blanca. Årsproduksjonen er kun 340.000 liter og nesten 80% blir solgt til utlandet. Iår er Bodega Mendoza blitt beæret med medlemskap i den ettertraktede Alicantinske Vinruten.  I denne ruten er opptatt fem vingårder i Marina Alta, åtte i Vinalopó og nå én i Alfaz del Pi: Nemlig: Mendoza! Derfor blir Enoeskapada, de tre vindagene, i år ekstra spennende med det nye vin-medlemskapet.
Tre dager med  smaksprøver og salg av vin til en ekstra god pris. Du vil kunne smake på tolv av Mendozas viner bl.a. Santa Rosa og Estrecho.  Vinen: Enrique Mendoza, Cabernet-Garnacha-Monastrell, 2010 vil også bli introdusert på denne vinfesten.
Så får du prøver på ost og vil kunne kjøpe  småretter fra restaurant El Chato på kirkeplassen i la Nucia.Valor viser sjokolade som noe du kan spise til et glass vin.  Det hele koster 5 Euro og for dette får du også med deg et eksklusivt vinglass. Åpent fra 9.30 til 16 hver dag. God parkering. Santé!

0 comentarios :

Publicar un comentario