lunes, 14 de abril de 2014

Reumasol feirer fjortenårsdag!



Norge, med lange vintere og mye fuktighet i lufta er ingen sunn plass for folk med forskjellige typer gikt. Da er det lindring i å kunne få noen uker i sol og varme, pluss at du har fysikalsk behandling og stadig legetilsyn. Reumasol i Alfaz del Pi har hva du trenger.- Her finnes gymnatikksal, innendørs og utendørs bassenger, badstu,  og jacuzzi.
Dette sunnhets- og feriekomplekset har 44 leiligheter pluss et hotell med 34 værelser. Opp til 230 personer kan bo her av gangen og hit kommer skandinaviske pensjonister og får opphold på fra seks til tolv uker. Det milde klimaet i området er godt for behandling av reumatisme,  artritis, luftveissykdommer og direktør Harald J Halvorsen forteller at Reumasol har gode erfaringer når det gjelder at folk kommer seg under oppholdet.  
På feiringen av fjortenårsdagen var ordfører Arques tilstede og holdt en tale. Han nevnte at det i i Alfaz del Pi  finnes en rekke helse- og wellness  institusjoner og at denne type turisme er av stor viktighet for kommunen som legger tingene til rette for å få slike institusjoner til området.
Viktig: Reumasol er ikke bare der for tilreisende. Du kan bruke treningssentret og svømmehallen og Kafeteriaen serverer god og billig husmannskost.

0 comentarios :

Publicar un comentario