lunes, 14 de abril de 2014

Jo kraftigere øyebryn jo bedre Del 2



Som jeg skrev om i forrige uke, er kraftige øyenbryn tilbake. På hver eneste catwalk ser vi dem. Og det som er bemerkelsesverdig er at øyenbrynene ikke bare er farget, men også tegnet, dette blir gjort for at øyenbrynene skal virke mindre ”flate” og at hårene skal komme bedre frem. Denne teknikken krever en svært skarp blyant!
Den beste effekten får du ved å tegne etter å gitt øyenbrynene form med et øyebrynpulver, og deretter tegne opp linjene med en skarp blyant. Sistnevnte kan utelates, fordi med et pulver kan du allerede lage alle mulig slags vakre øyenbryn former.
Hvis du synes tegning og farging blir for mye mas, så finnes det flere muligheter med lengre varighet tilgjengelige for deg. Du ønsker ikke flere hverdager med blyant, men du vil fortsatt ha velformede øyenbryn? Da kan du velge en behandling med en skjønnhets-pleier. En mulighet er at de maler øyenbrynene etter at brynene er nappet, brynene får en vakker form og du trenger ikke gjør noe på tre uker siden dette er varigheten på fargingen.
Et annet alternativ er permanent makeup. Øyenbrynene er da ”trukket opp” ved hjelp av en tatovering. Dette er også vakkert. Dette er den ideelle løsningen for kvinner som liker å bruke badstue eller for kvinner som er allergisk mot sminke, kvinner som har tynne øyenbryn og selvfølgelig for de som vil slippe å bruke tid på brynene i hverdagen.
En tatovering høres veldig permanent ut, og kanskje også litt skummelt, men skjønnhetspleieren justerer fargen til utseendet ditt , og du vil se at en tatovering kan ha en naturlig look!

0 comentarios :

Publicar un comentario