lunes, 16 de junio de 2014

Beautypoint


Ansiket svetter også!

Vi er alle enige om at det solrike livet i Spania er fantastisk, men glohete sommerdager vil noen ganger kunne gi skjønnhetsplager og kroppen vil derfor kreve ekstra med omsorg og tips . En av disse plagene er overdreven svetting i ansiktet , dette er temaet jeg ønsker å ta opp i dag.

Overdreven svetting i ansiktet “Facial hiperhidrosis”, er et vanlig problem , særlig i pannen, på nesen og overleppen . Varmen spiller en stor rolle når det kommer til dette problemet. Men det finnes heldigvis måter å minimere eller stoppe problemet på.
Det finnes mange produkter på markedet som fokuserer på overdreven svette, men ikke alle er egnet for den sensitive huden i ansiktet. Sørg derfor alltid for å få veiledning fra en spesalist hvis du er usikker.

Et produkt som er mye brukt og som oppnår betydelige resultater er Odaban. Stoffet i produktet har vært tilgjengelig i Nederland i flere år. Reaksjonen av proteinene i produktet sørger for at porene innsnevres og svetten  finner en annen måte å forlate kroppen på, for eksempel via nyrene. Og et ekstra toalettbesøk er heller og foretrekke enn overdreven svetting! 
Odaban serien er tilgjengelig i en spray som er egnet for ansiktet.
Anti Sweat Powder er også et alternativ for å motvirke overdreven svetting, denne kan du få  kjøpt på apoteket og hos noen skjønnhetspleiere.
En annen effektiv, men kostbar måte å stoppe svetting på er gjennom en Botox behandling. Botox-injeksjoner inneholder et stoff som midlertidig stopper signalene fra svettenervene. Denne behandlingen bør gjentas flere ganger.

0 comentarios :

Publicar un comentario