domingo, 1 de junio de 2014

Trenger du flyttetransport?


Østfold Transport Service AS ble startet av dagens eier i 1989, så totalt kan selskapet vise til  25 års jubileum neste år. 


Tryggflytting  er navnet på ØTS sin flytteavdeling, navnet fordi selskapets mål er at kunden skal kunne føle seg trygg på at flyttegodset er i trygge hender.  Dette ble  etablert som en egen avdeling for ca 5 år tilbake da de så et behov for et flyttebyrå med egeneide  biler og sjåfører. Tryggflytting satser på å holde en størst mulig servicegrad og ikke minst en trygghet for kunden. Vi er ikke alltid billigst, men det er heller ikke vårt mål, sier Jan Roger Tofteberg. Prisen for å sende et vogntog fra Fredrikstad til Torrevieja tur/retur har en kostnad på kr 60 000.- inkl sjåfør. Det går normalt en bil pr måned, men hittil i år har det allerede blitt 10 turer. Det er med andre ord stor flytteaktivitet mellom Norge og Spania.
Selskapet  bestreber seg  i å gjøre dette på en så seriøs måte som mulig. Det er oppnådd gode kontakter på speditørsiden, slik at all tollbehandling skal gå så smidig og riktig som mulig. De siste par årene har man samlet inn klær og leker i Fredrikstaddistriktet og hos kunder. 
Dette tar de med så sant det er plass på flyttebilene og leverer til de som trenger det i Spania. De siste leveringene med klær og barneleker gikk til en kirke syd i Torrevieja. De tok dette imot med åpne armer. Østfold Transport Service AS - Tryggflytting  har ny terminal i Fredrikstad  med 12 egne biler og ansatte.  Selskapet har i tillegg et lager på 300 m3 i Torrevieja like ved AP7 der  det også tilbys lagring for de som måtte trenge litt plass.  Tofteberg legger til at selskapet  har  et godt samarbeid med andre lokale flyttebyråer i Spania.

0 comentarios :

Publicar un comentario