viernes, 12 de septiembre de 2014

Calpe, et reisemål for elskere av havet


Beliggenheten og Calpes fantastiske mikroklima tillater å dyrke mange forskjellige idretter gjennom hele året. Tretten mil av viker og strender gjør seiling, dykking, roing eller fiske til noen av de mest fremtredende sportsaktivitetene. De mer eventyrlystne kan svømme fra strendene i Calpe selv i de mindre varme månedene.

En av de største skattene i Calpe lurer under sine farvann. Du kan finne flere dykkeruter på www.calpe.es som gir innsikt i en rekke arter, vakre kystlandskap, hull og små huler, stjerner og kråkeboller, blekksprut, morrajas banker og tett gresseng.

For elskere av nautiske navigasjon har Calpe tre yachtklubber som alle er utstyrt med flere tjenester: Real Club Náutico de Calpe med 264 fortøyninger som ligger ved foten av klippen Ifach, Club Náutico Les Dachshunds ligger på veien  mellom Calpe og Moraira med 80 fortøyninger og Club Nautico Puerto Blanco med 90 fortøyninger og urbaniseringen Canuta som ligger i Baja.

Disse sentrene, sammen med andre lokale bedrifter og foreninger, tilbyr et bredt spekter av vannaktiviteter for alle aldre. De tilbyr også seilskole med svært fleksible tidsplaner og økter,  og utleie av båter. En annen mulighet er leie av oppblåsbare båter, katamaraner og jet ski, eller praksis med seilbåter eller robåter.
Kajakkturer er en annen måte å lære Calpe kystlinje. En ny trendy aktivitet er padling ved at man står på et surfebrett og padler ved hjelp av en åre.

De mer eventyrlystne kan også starte praksisen med windsurfing og vannski, og ulike former som wakeboard, wakesurf og Wakeskate. En annen av de mest populære vannsportene er kitesurfing som er ideelt for å nyte den svimlende økningen i flyging over vann. I  Calpe er det et strandområde avgrenset spesielt for denne sporten.

Havet er hovedattraksjonen i Calpe. Solskinn, sandstrender og gjennomsiktig vann i Calpe fjæra, sammen med variasjon og antall nautiske forslag, er helt fantastisk og passer til forskjellige aldre og behov. Dette gjør Calpe til et ideelt sted for sjøelskere.

0 comentarios :

Publicar un comentario