viernes, 26 de septiembre de 2014

En ren kropp


Behandling med Detox er tusenvis av år gammel. Alt avfall fra kroppen blir fjernet ved hjelp av tarmskylling, noe som resulterer i bedre hud, vektnedgang og mer energi.

Å drikke rikelig med vann er en god måte å rense kroppen din fra innsiden på, men noen av de avfallspartiklene som er i tarmen, kan dessverre ikke “vaskes” bort av vann og vil samle seg opp i kroppen gjennom flere år. Disse partiklene er referert til som “slagg”, og inkluderer fargestoffer og smaksmidler, nikotin, alkohol og kaffe. Under tarmskyllingen blir avfallet fjernet fra kroppen din. 
Å kvitte seg med avfallsstoffer kan gjøres hjemme eller hos en ekspert. Selv om jeg må si at å gjøre det hjemme krever disiplin og det blir sett på som nesten umulig av mange. 

Detoxbehandling hos en ekspert går vanligvis over en uke. Ved hjelp av et rør som blir ført opp gjennom endetarmen, blir det indre vasket med vann. Slaggstoffene vil forlate kroppen gjennom en slange. Behandlingen gjør ikke vondt. 

Hvis du ønsker å gjennomføre detox-behandlingen hjemme, så vil du denne uken kunne drikke kun frukt og grønnsaksjuice. Disse juiceblandingene er fullpakket med vitaminer, så man vil få de næringsstoffene man trenger, men det er ganske vanskelig å motstå fristelsen av annen mat. 

På apotek finner man ulike produkter for salg som du kan bruke for å kvitte deg med avfalsstoffene hjemme. Det er også flere dietter og faste programmer som hjelper deg å skylle tarmen. 
Rådfør deg med apoteket dersom du er interessert i et program som du kan gjøre hjemmefra.

Renate Klaui
Beauty Point

0 comentarios :

Publicar un comentario