viernes, 26 de septiembre de 2014

Totalleverandør av varme- og klimanlegg


Climatica Instalaciones har  spesialisert seg på installasjon av air condition for boliger, næringsbygg og større bygninger. Selksapet har åtte års erfaring  i Benidorm og resten av Marina Baixa, blant annet til en rekke nordmenn.  Jorge Pena, som driver selskapet, forteller blant annet at de har levert klimaanlegget til den norske skolen i Alfaz.  Selskapet installerer ulike HVAC-systemer. Før installasjonen foretar selakapet en studie av de termiske kravene i boligen som da danner basis for råd til våre kunder, med det formål å levere det  optimale systemet skreddersydd for ditt tilfelle. Her tar man  hensyn til egenskapene til konstruksjon, dekorasjon, kundepreferanser og viktigst, energieffektivitet. 

1x1 klimaanlegg Split: Dette er det mest vanlige systemet for bruk i boliger. Den   består av en innedel og en del utendørs.  Air condition multi: Dette er også basert på et delt system, men det tillater deg å installere opptil 6 innedeler sammen med en utendørs. Air condition i kanaler: Et klimaanlegg som er mye brukt og som har flere praktiske fordeler. Den består av en utedel og en innedel som gjennom kanaler med gitter distribuerer luft og returluft gjennom hele boligen på en slik måte at det utgjør et  omfattende klimaanlegg. Kommersiell luftkondisjonering i store kommersielle bygninger: Her er det særlig viktig å gjennomføre en forstudie av termisk kapasitet på lokalene, slik at installatøren kan presenter et forslag til nødvendig utstyr og alle installasjonsdetaljer.  Ta kontakt for utfyllende informasjon. 
Det nærmer seg vinter og det kan bli kaldt også på Costa Blanca. Du kan imidlertid gjøre det enklere for deg selv med klima utstyr som holder deg varm i vinter. Climatica Instalaciones  tilbyr deg det beste  i varmesystemer du finner. Også her gjennomfører man en personlig studie og tilpasser behovene i ditt hjem / lokale med dine egne preferanser. Gulvvarmesystemer: Elektrisk kan være svært lurt dersom man sirkulerende varmtvann ved lav temperatur, ca 35 °, gjennom rør installert under gulvet. Vannet varmes opp av en kjele eller en varmepumpe. Det er systemet som gir økt komfort og  gir en myk, behagelig varme.  Du kan også velge varmepumpe, som gir den absolutt raskeste oppvarmingen med lavest energiforbruk.   Og til sist i denne omgang. Her kan du også få soloppvarmet varmvannstank, Med galopperende gass- og strømpriser blir dette mer interessant for stadig flere.

Climatica Instalaciones finner du i Calle Belgica i Benidorm. Denne gaten er den første til høyre etter at du har kjørt gjennom den store rundkjøringen i Avd Europa mot Clinica Benidorm fra Albir/Alfaz (veien som går forbi ITV).  Forretningen finner du da bare noen meter opp på venstre side.

0 comentarios :

Publicar un comentario