viernes, 26 de septiembre de 2014

D.D.E til Costa Blanca


Lørdag 11. oktober blir det storfint besøk for alle norske musikkvenner på Costa Blanca. Da kommer nemlig det høyprofilerte dansebandet DDE til Arroceria El Sarmiento. Vanskelig å komme dit? Fortvil ikke, arrangøren Iberia Event setter opp busser fra Costa Blanca nord, se forøvrig annonsen på side 3.   

D.D.E. ble stiftet i Namsos i 1992.  Først het gruppa After Dark (1984–1991), men da dette bandet ble oppløst, stiftet medlemmene D.D.E.
  
Bandets første singel kom i januar 1992. Den inneholdt sangene «Flamma» og «Kvinnfolk, det é det beste æ veit».  D.D.E har hatt stor suksess i Norge og er uten tvil et av Norges mest kjente band. De har blant annet samarbeidet med Åge Aleksandersen som produsent og Idar Lind som tekstforfatter.  Prisen som “Årets spellemann” fikk de utdelt i   1996.  25 singler og  17 album har de gitt ut, med “Det går likar no”, som det mest solgte og på konserten denne lørdagen kan du regne med å høre de fleste av de beste.  Frontfiguren er som så ofte når det gjelder band, vokalisten. Men D.D.E består av flere enn Bjarne Brøndbo. På scenen står han sammen med  Frode Viken, 
gitarist, Eivind Berre, Arnt Egil Rånes, Bård Jørgen Iversen og Eskil Brøndbo. 

Billetter kan du blant annet kjøpe på Cafe Pavarotti i Albir.


INNGÅTT AVTALE OM BILLETTSALG PÅ 
CAFE PAVAROTTI!

Arrangøren av Iberia Event, Roy E. Bjørkmann har inngått en avtale med Jarle Ørnebo, SCANCODE, om billettsalg på nett. Disse har igjen inngått avtale om billettsalg på Cafe Pavarotti i Albir, noe som vil bli gjennomført ved alle arrangementer solgt igjennom SCANCODE. 



0 comentarios :

Publicar un comentario