jueves, 15 de mayo de 2014

Beautypoint


Kvinner og Skjønnhetsvaner



Uten at vi bestandig er klar over det har vi kvinner våre egne skjønnhetsvaner. For noen er det viktigere enn for andre, men nesten alle kvinner trenger en viss grad av velvære.

Hvor ofte går du til frisøren? Og skjønnhetspleieren? Hvor mange ganger i uken vasker du håret ditt, slik at det skinner vakkert igjen ? Føner håret eller bruker krølltang? Bruker nærende kremer i ansiktet? Også treningssenteret bidrar til et stykke skjønnhet , nemlig en sunn og vital kropp . Og hva med bruk av body lotion , parfyme , sminke , et varmt avslappet bad, en pedikyr, lakk og filing av neglene eller en dag i badstuen ?


Alle disse ritualene er synonymt med og ta vare på seg selv og gjør at vi føler oss bedre med oss selv. Det viktigste er ”følelsen”, fordi det er til syvende og sist den mest effektive måten å skinne på. Det kan høres ut som en klisjé, men skjønnheten kommer innenfra . En person med selvtillit og fred med seg selv er en person som har den vakreste ytre glansen. Det nytter ikke å skjule seg bak et tykt lag med foundation og dyre ansiktskremer dersom man er misfornøyd med seg selv.
I travle tider glemmer vi å skjemme oss selv bort . Sett av en halv times kvalitetstid for deg selv! Få en fin start på dagen, eller bare maksimal avslapning før du sovner.
Vi må være bevisste på vår livsstil. Det handler ikke bare om gode hudpleieprodukter, vakker makeup og nyskapende ansiktsbehandlinger, men også om våre daglige vaner! En sunn livsstil er veien til en god følelse. Drikk rikelig med vann, vær i bevegelse , få tilstrekkelig med søvn, spis mye grønnsaker og fremfor alt nyt måltidene du spiser.


0 comentarios :

Publicar un comentario