jueves, 1 de mayo de 2014

“Radio Frekvens” som bidrar til en strammere hud



Ordet ” radiofrekvens ” er ikke akkurat et ord som vi forbinder med skjønnhet. Dette er en kontroversiell behandling innenfor de beste skjønnhetssalonger som dessverre er for lite kjent.
Selv om ordet er komplisert har det en veldig enkel forklaring: ved hjelp av radiofrekvens, gjør vi det mulig å løfte huden og gjøre den betydelig strammere. Dette krever selfølgelig ytterligere forklaring.

Det kommer en dag da vi alle må forholde oss til slapp hud. Uansett hvor mye kremer vi bruker vil aldri aldringen stoppe helt. Vi kan bremse aldringen, men ung og stram hud varer dessverre ikke evig.
Det er en enorm utvikling som skjer innen hudforbedring. 
Man bør ta behandlingene tett etter hverandre da dette resulterer 
i at behandlingene blir mer effektive. Det er virkelig mulig å styrke huden. Det er også mulig å endelig bli kvitt cellulittene(eller i det minste redusere dem). Det er mulig få stramt kjeveparti, flat mage, pene hender og en rynkefri hals. Og alt dette uten plastikkirurgi eller botox injeksjoner, uten smerte og uten bedøvelse!

Den relativt ny teknologi ”Radiofrekvens” fungerer ved ”usynlige” stråling . Det høres litt mystisk ut, men er greit å forklare. Bare tenk på en gammeldags radio: dersom vi holder den svært nær hendene våre vil vi føle litt varme. Dette er akkurat hva Radiofrekvens behandlingen gjør: den varmer vevet . Varmen fører til at mer kollagen blir dannet, som igjen fører til at huden blir strammere.
Behandlingen har både en kort og en langtidseffekt. Det vil si at huden fortsetter å jobbe i tre måneder, noe som gjør at resultatet er merkbar over tid. Her må jeg også nevne at det beste resultatet oppnås når behandlingsperioden er ferdig. Slik behandling omfatter ca seks økter på gjennomsnittlig tretti minutter, avhengig av hvilken kroppsdel du arbeider med. Det er ikke dermed sagt at du ikke trenger etterbehandling. Jeg råder i tillegg å drikke mye vann og å ha de riktige produktene hjemme som inneholder mye kollagen. Skjønnhetspleiere kan selvsagt råde deg.

0 comentarios :

Publicar un comentario