jueves, 1 de mayo de 2014

Royal Aesthetic Clinic - Klinikken vi trenger!



Royal Aestetic clinic er en klinikk som i over 5 år har brukt de mest avanserte teknikker innen estetisk medisin, kirurgi og dermatologi.


Blant kundene på klinikken som har fått behandling finner man nordmenn, engelske, russiske, hollandske og spanske etc. Teamet på klinikken består også av mennesker fra ulike nasjonaliter, teamet ledes av DR. Martin Espinosa, med mer en 20 års erfaring innen Estetisk kirurgi.

De mest populære behandlingene er botox for utrykks-rynker og svetting under armene og på hendene, injeksjoner av hyaluronsyre i lepper og ansikt, vitaminer, PRP fra blodet for og gi nytt liv til huden i ansiktet eller tråder mot slapphet i huden.

Folk kommer også ofte til klinikken for å få en konsultasjon med hudlegen for rådgivning angående merker og føflekker eller vorter.

De mest utførte operasjonene er for øyeposer, og løfting og stramming av ansikt og/eller hals, eller fettsuging av magen og brystkirurgi.

Nå er de også kommet med to nye enheter, Traumatologia og flebologia (studie av årer)

Flebologia kommer til å bli ledet av en av de største ekspertene av behandling av åreknuter. De tar i bruk en teknikk som heter “Microespuma”  for behandling av hvilke som helst type av åreknuter, til og med de største, uten bruk av kirurgi og bedøvelse.

Enheten Traumatologia blir ledet av spesialist på rygg kirurgi og tar i bruk de nye behandlingsformene som ozonterapi og en annen behandlingsform som behandler ulike sykdommer som foresaker leddsmerter pga. slitasje i skuldrene, hofter og rygg. Behandlingen gir et fantastisk resultat.  

Royal Aesthetic Clinic er en av de mest avanserte klinikkene på hele Costa Blanca. 

0 comentarios :

Publicar un comentario