jueves, 15 de mayo de 2014

Trimklubben TOPPEN



Dette var begynnelsen på Costa-trimmen. Trimklubben ”Toppen” var det første norske tiltaket med organiserte turer. Men de som var med der, ville ikke ha med mer enn 30 deltakere. Interessen ble imidlertid så stor, at et nytt tiltak så dagens lys. Som nevnt i den første bokens forord skulle turene til ”Toppen” protokollføres. Alle disse minnene har Harald Meinhardt nå overlatt til den Norske Klubben.


Forord:
”Nei den ble ikke til med brask og bram. Den hadde ingen vedtekter, har heller ikke fått noen. Den hadde ikke noe navn, men det har den fått. Nei, den ble til som visa som hadde gjort seg sjøl, for den kom rykandes på en fjøl. Men om vi sakner vedtekter, så har vi vennskap, vi har naturglede, og nå har vi også fått en klubbsang, som ikke har kommet rykandes på en fjøl. Nei den er diktet av vårt dikterfenomen. 

Vi har også fått en Presidenta til å holde orden på oss, og en formann i sanggruppen som slår an tonen så høyt oppunder TOPPEN at det bare er forsanger no. 1 som klarer den med sin fine sopran. 

Vi har fått en en leirsjef som sørger for at vi får hvile våre mødige lemmer, vi har kjøttkake-trillere og kakebakere som sørger for de nødvendige kalorier til å få styrken tilbake, og sist men ikke minst så har vi fått en vin-bærer som har den viktige funksjon å vedlike-holde veskebalansen. 

Det vi ikke har er PROTOKOLLFØRER fordi protokollen skal gå på omgang. Den skal referere hvor ferden gikk og hvem som gikk.”


Papirene fra Trimklubben ”Toppen” ble overrakt fra Harald Meinhardt til Den Norske Klubben Costa Blanca ved Bjørg Svebergh. 

0 comentarios :

Publicar un comentario