martes, 3 de septiembre de 2013

Appelsinhud

Appelsiner minner om tropisk klima og sommer,  men dessverre har ikke appelsinhud noe med det å gjøre. Et annet navn for appelsinhud er også cellulitter. Ja, det er den ujevne overflaten som kan  oppstå på våre lår, rumpe og hofter.

Den største misforståelse er at cellulitter kommer bare på de overvektige. Det er ikke riktig. Cellulitter rammer kvinner i alle vektklasser, men det har aller mest å gjøre med kostholdet ditt. Den viktigste årsaken til cellulitter er feil kosthold, som resulterer i betent fett. 
Her har jeg laget en liste over sunn mat:

Det viktigste er å redusere eller unngå salt. Salt holder på fuktigheten og er nummer én årsak til cellulitter. Erstatt salt i maten med urter som oregano eller rosmarin.

Spis følgende produkter i kampen mot cellulitter:

  1. Magert kjøtt, helst hvitt kjøtt som kylling og kalkun.
  2. Fersk fisk.
  3. Skummet melk, fettfattig yoghurt og ost med lavt fettinnhold, for eksempel cottage cheese eller Ricotta. Dette er godt sammen med en høy-fiber cracker eller en salat.
  4. Frukt og grønnsaker. Disse vitaminbombene ikke bare inneholder mange mineraler, men er også rik på fiber og kalium. Man kan aldri spise for mye frukt eller grønnsaker. Og da helst frisk og rå. Grønnsaker er også også sunt og velsmakende når du griller dem.
  5. Hele korn og belgfrukter. Disse sikrer optimal metabolisme. Eksempel på belgfrukter: bønner, erter, brune og hvite bønner, linser, kikerter, bønnespirer, tofu og peanøtter.
  6. Tørket frukt. Disse er rike på kalium og svært næringsrik.

0 comentarios :

Publicar un comentario