miércoles, 18 de septiembre de 2013

Poser under øynene

Jeg har tidligere snakket om mørke ringer under øynene, og hvordan man bekjemper dem. I denne artikkelen tar jeg for meg posene under øynene, som er noe helt annet. Mange tenker at hevelsen skyldes mangel på søvn, men det er sjelden tilfelle. Det er de mørke ringene som ofte skyldes søvnmangel.
Posene under øynene er ofte arvelig, og er en væske- eller fettopphopning som gjør at det danner seg poser. Huden under øynene mister etterhvert sin fasthet, og dermed samler det seg i vevet under øynene. Den eneste måten å bli kvitt fettopphopningen på er dessverre bare plastisk kirurgi. Man kan også kamuflere det noe med makeup. Veskeansamlingen kan også oppstå fordi er uttørket i kroppen. Dette forstyrrer de naturlige renseprossessene. Ved å drikke rikelig med vann kan man stimulere en god rensing i kroppen og posene vil bli redusert. Noen spesielle kremer kan også bidra til bedre drenering av området under øynene.
Du kan enkelt vurdere om årsaken til dine poser er fuktighet eller fettvev. Hvis du ligger på ryggen og posene blir helt flate, så skyldes det sannsynligvis væske. Slike poser kan ikke fjernes med plastisk kirurgi. Er posene like store når du ligger på rygg, skyldes det mest sannsynlig fettvev, og kan lett fjernes ved operasjon.

TIPS for å redusere væskeansamling:

1. Sørg for tilstrekkelig med kalium (f.eks. tørket frukt og yoghurt)

2. Masser posene lett, trykk lett på innsiden under øynene og slipp. Gni/klapp lett hele bunnen av øyehulen fra nesen til tinningen.




0 comentarios :

Publicar un comentario