viernes, 14 de marzo de 2014

Den Norske Klubben Costa Blanca på flyttefot



Nå går de spennende tider i møte i den  Norske Klubben, Costa Blanca. Med over tusen medlemmer, god økonomi og splitter nytt klubbhus blir det sikkert en hyggelig tid fremover.
Lørdag, 1. mars troppet Aktuelt Spania opp i de gamle lokalene i Alfaz Sol. Her var det full oppbruddsstemning med flytting og rengjøring.  Daglig leder Bjørg Svedbergh forteller oss at lastebilen til Flyttespesialisten vil ta de tunge tingene, men resten greier de selv. Seksti glade flyttere troppet opp i klubben og hjalp til utover dagen.  Her kan du virkelig snakke om klubbånd, sier Bjørg. Hele veien har medlemmene våre støttet oss og vist positiv interesse for byggearbeidet. Og nå får vi en sentral beliggenhet midt i Alfaz med buss nr. 10 som kjører ofte og stopper nær klubben. Derfor trenger du ikke lenger bil for å besøke oss, slik som her i utkanten, sier hun.. Bjørg Svedbergh er meget stolt over det nye klubbhuset: Klubber som Vino Gastro, Bridgeklubben og Fotoklubben får nå separete rom slik at vi kan kjøre flere aktiviteter samtidig. Vi har  flere unge medlemmer som har jobb. Derfor må vi endre åpningstidene i klubben slik at disse også kan komme hit. Vi vil få et nytt konsept og det blir spennende, smiler Bjørg.
Arne Flaten sjefen for byggekomitteen tok godt imot oss og viste oss rundt i det nye klubbhuset. Han fortalte at  terrassen pluss hele huset er på ca. 800 kvadratmeter. Det hele har de fått ferdig på ett år og det er godt gjort. Prisen på klubbhuset er blitt 810.000 Euro og den eneste gjelden Den Norske Klubben Costa Blanca har i dag er et banklån på 300.000. Leverandøren av byggematerialene, BRICOL, Alfaz har gitt klubben en stor marmorplate som vil bli montert som bordplate ved inngangen.
Flyttesjauen regner de med vil ta to dager og på søndag 2. mars var det Takk-for-Hjelpen-Fest med fastelavnsboller. Og så er en epoke over i Den Norske Klubbens historie. Nå får de bedre plass og er herrer i eget hus.
På 8. Mars, Kvinnedagen, var det offisiell åpning med ordfører, konsul og det hele. Aktuelt Spania ønsker klubben med alle medlemmene lykke til i nye lokaler!

0 comentarios :

Publicar un comentario