lunes, 31 de marzo de 2014

Øyenbryn som Liz Taylor?


Øyenbryn kommer i alle former og størrelser, tynne, tykke, strie, korte, høye, lyse, mørke, runde, rette, kantete og tatoverte. Vi kan ikke nekte for at øyenbrynene er svært avgjørende for utseende vårt. Hever du dem får du et spørrende blikk. Klemmer du dem sammen ser du sint ut. 

Likevel går ofte øyebrynene i glemmeboken.  De blir med andre ord ikke tatt vare på. Man er opptatt av å ha en vakker hud, klare øyne , skinnende hår, men brynene er også en viktig del i vårt ansikt. 
Ved å nappe eller vokse øyenbrynene oppnår du en stram form, noe som igjen resulterer i et velpleid utseende. Øynene kommer bedre frem  dersom øyenbrynene holdes velstelt. Menn bør også tenke på øyenbrynene sine oftere. For eksempel er det ikke særlig pent dersom øyebrynene vokser sammen.

I løpet av årene har det vært en mengde forskjellige trender når det kommer til øyebryn, særlig blant kvinner. Kraftige bryn var populært på glanstiden til vakre Elisabeth Taylor. Tynne bryn har også vært en trend, dette er modellen Kate Moss et godt eksempel på. Damer som tidligere var svært stolte over deres kraftige øyebryn, nappet deres bryn når trenden tynne bryn var et faktum, for så å senere finne ut at brynene dessverre aldri vokste tilbake til sin fulle prakt. I dag er kraftige øyebryn svært hipt! 

Hos skjønnhetspleieren kan man velge mellom ulike metoder når de kommer til pleie av øyebrynene Eksempler på dette er napping, voksing, skjæring et annet alternativ er tatovering slik at det blir permanent makeup. Neste uke går jeg dypere inn på de ulike metodene for å gi øyebrynene et løft.

0 comentarios :

Publicar un comentario