martes, 4 de marzo de 2014

Rens leveren med Mariatistel!

Mange føler kanskje de har overarbeidet leveren sin over flere år? Daglig alkoholinntak? Langvarig medisinbruk? Visste du at leveren har ansvaret for over 500 forskjellige livsnødvendige funskjoner. Er det kanskje på tide med en leverrens!


Misbruk av alkohol er den hyppigste årsaken til leverskader. Mange har sikkert hørt om fettlever som igjen kan føre til skrumplever. At det er en av de hyppigste dødsårsakene i alderen 25 til 65 år i Europa er det derimot mange som ikke er klar over.

Mariatistelen er en av de mest avgiftende urten vi kjenner til.  Den renser ikke leveren i direkte forstand, men den øker leverens funksjonsevne, og på den måten forebygger leverskader.  Det rapporteres at urten renser blodet og driver avfallstoffene ut gjennom svette, urin og avføring (sistnevnte via gallen).  På den måten kan den også bedre fettfordøyelsen. 

Dette høres jo fantastisk ut! Men husk, det er en prosess, og alle prosesser tar tid.  En til to hvite måneder med Mariatistel bør man forvente før man kan se tegn til reversering av leverskadene. Ja, du leste riktig, skadene kan reverseres og leveren kan bli som ny, bokstavelig talt, med mindre den har skrumpet inn helt da.

Mariatistel kan inntas uten noen bivirkninger. Også for gravide og ammende.

I tillegg til å støtte opp leverfunksjon med Mariatistel så finnes det faktisk en berømt leverens.  Den består av en mikstur av olivenolje, grapefrukt og salt (magnesium sulfate) som må drikkes i to dager.  Deretter sett deg på do og vent på resultatet som kommer ut. Jeg har ikke prøvd det selv men historiene er mangfoldige. 

Kom innom meg i Helsekosten for oppskrift.

Lever en ren marsmåned!
Hilsen Melissatistel

0 comentarios :

Publicar un comentario