viernes, 14 de marzo de 2014

Yngve Fritjof Kristiansen til Cafe Pavarotti



Yngve Fritjof Kristiansen er en kjent norsk visesanger fra Svelvik. Spesielt kjent har han blitt på Costa Blanca etter at han i januar holdt fem gratiskonserter i Alfaz del Pi og Benidorm i løpet av like mange kvelder på rad. Fulle hus hver gang vitner om en svært ettertraktet artist. De fem konsertene hadde gratis inngang, men ingen artister kan i lengden overleve på den måten. Derfor inviterer han denne gang til konsert på Cafe Pavarotti 
2. april kl 20.00 med inngangsbilletter. 
Kristiansens karierre begynte for alvor da han i I 2005 traff Sid Jansson, som var Cornelis Vreeswijks venn og manager i store deler av 1960-årene. Det førte til at Kristiansen fikk tonesette ukjente samt upubliserte tekster av Vreeswijk som Jansson hadde i sitt eie. Som et resultat av dette ble albumet «Sånger från regnbågen» (Musikens Makt YFK-001) utgitt i Sverige våren 2008. Den høstet gode kritikker med terningkast  fem  og seks.
I 2009 turnerte Kristiansen og musikerne Ove Gustavsson (bass) og Conny Söderlund (gitar) i Norge, Sverige og Danmark. Gustavsson og Söderlund hadde også turnert med Vreeswijk 1979–1987.  Menyen består foruten av melodier av Evert Taube, Ole Paus, Hans Rotmo, samt en rekke irske  og amerikanske folkeviser.  De som ønsker en helaften med Kristiansen, hans humor og visekunst,  kan glede seg til 2. april.

0 comentarios :

Publicar un comentario