lunes, 31 de marzo de 2014

Innendørsmarkedet i Benidorm


I godt over 50 år har dette markedet på Rincon de Loix bestått og i dag er det bedre enn noensinne.
Dette er i sannhet internasjonalt med hele  69 forskjellige stands. Disse drives av spaniere, hollendere, fillipinere, kinesere, engelskmenn, tyskere, russere og én nordmann. Innendørsmarkedet setter sin ære i å tilby god kvalitet til lavere priser enn på gata.   Seks restauranter og kafeteriaer finner du her med spansk paella og tapas, engelsk frokost, paier og bakverk,  italiensk pasta og pizza,  og flere andre matspesialiteter.
Og hva  slags stands finner du her? Mer et spørsmål om hva du ikke finner på Innendørsmarkedet i Benidorm: slakter, frukt og grønnsaker, elektrisk forretning, tobakksforretning, gardiner og forheng etter mål, barneklær, sko, mobiltlf. , frisørforretning med parykker, fiskepedikyre, prospektkort i alle varianter, bokhandel med utenlandske aviser, parfymeri, gaveforretning, moteklær, smykker og flere andre spesialforretninger. Ellers er det her både megler og vekslestand.
Det egenartede  med dette markedet  er at du vandrer rundt i et moderne marked, mens atmosfæren er fra gamle dager. Du kjenner duften fra engelske paier, eksotisk krydder og en god paella og hører at praten summer og går med spansk volum!
Ta deg også tid til å sitte ned og nyt Innendørsmarkedet i Benidorm. De små, intime kafeene er vel verdt et besøk og de serverer god mat for en billig penge.
I fjor satte formannen i markedsvellet, Frank Dirkschneider,  i gang med en storstilet  aksjon for å forbedre adkomsten til markedet for handikappede. Markedet har i dag gelendere langs alle trapper og adkomst-ramper for rullestolbrukere. Derfor er det nå mye lettere for dem å komme inn på Innendørsmarkedet i Benidorm. Og er du først kommet inn døren så er det hele på én gulvflate.
Sikkerheten er nå også blitt forbedret,  med overvåkingskameraer plassert rundt på markedet og politifolk som patruljerer området til visse tider. Ved alle inngangene til markedet henger det store plakater med teksten: Pickpockets Beware  og Området er Overvåket på engelsk og spansk. Åpningstider: Mand. – fred. 8 – 18, lørd. 8 -15, sønd. stengt.
Hvor går veien: Med bussen, som går ganske ofte, kommer du lett fra Alfaz og Albir til Benidorm. Holdeplass nær Innendørsmarkedet. Med bil så kjører du gaten Avenida de Ametlla de Mar ned mot Rincon de Loix. Markedet ligger på høyre side før du kommer til Avenida  Mediterráneo. Parkering i parkeringshuset er å anbefale for gateparkering er vanskelig. Enjoy.


0 comentarios :

Publicar un comentario