viernes, 14 de marzo de 2014

En kveld med luksus på El Portal



Vil du unne deg noe spesielt, kan du f.eks besøke den meget spesielle restauranten ”El Portal” nær båthavnen i Alicante. Da vi sist besøkte stedet, ble det ganske fullt utover kvelden, så vi anbefaler at du er tidlig ute, eventuelt bestiller bord på forhånd.  Servicen på El Portal er noe for seg selv. Her trenger du ikke å irritere deg over at kelneren aldri kommer. Faktisk opplever du at de ”står på pinne” for å betjene deg.  Har du spesielle ønsker til ”vordrinken”, vil bartenderen rimelig sikkert innfri dine forventninger.

Du kan velge mellom en mengde retter, og spesielt tapasrettene må fremheves. Etter mer enn 10 år i Spania, kan vi med hånden på hjertet, si at vi aldri har smakt maken til kroketter, en sann fornøyelse. Prøv den med iberiaskinke og sopp. Vil du slå deg løs, kan du be om å få en smakebit av hele tapasreportoaret.  Små, lekre retter, nydelig dandert med ekstragavante smaker.  Du vil, dersom du ønsker det, bli geleidet gjennom vinkartet, slik at de edle dråper passer perfekt til hver enkelt rett. For vår del valgte vi 2-3 tapasretter som entradas. Ta deg god tid, kvelden er lang. 

Vil du ha en spesiell biff, kan vi anbefale indrefilet med andelever. Den smelter på tungen, bokstavelig talt. Du skulle ha alle muligheter til å treffe med vinen.  Totalt rommer vinkjelleren rundt 360 forskjellige viner fra inn- og utland.  Den er det ikke mange som kan matche.   Innredningen er stilig, og du får følelsen av å være på et spesielt sted.  Her har vertskapet Carlos Bosch og kjøkkensjefen Sergio Sierra klart å gjenskape den tradisjonsrike spanske Taverna. Velkommen til et av Alicantes ”hotteste” insteder, om du ønsker et perfekt måltid mat, eller bare for å ta en drink eller to.  Du finner El Portal i Calle de Bilbao 2. (like ved Las Ramblasgaten).  Åpningstid fra 13.00 til 01.00. God fornøyelse!

0 comentarios :

Publicar un comentario