lunes, 31 de marzo de 2014

Spennende Boccia-turnering



Dette var det 4. året hvor denne turneringen som sponses av HOSPITAL CLINICA BENIDORM og som tidligere år ble den avholdt på bocciabanene til Kirkesentret i Albir.

Ny deltagelserekord med hele 72 deltagere (fra tre forskjellige bocciaklubber) og masse med publikum. Stor stemning !

Det var stor spenning om hvor den oppsatte ”vandrepokalen for beste lag” skulle gå i år, da Kirkesentret fra før allerede hadde 2 napp.

Klubben ”Høyt under taket” som holder til på boccia-banene nede i Albir (i eukalyptusparken) vant sist år og de gikk seirende ut av lag-konkurransen også i år. Dvs at til neste år vil det bli ekstra spennende da det nå er to klubber som har oppnådd to napp ut av tre, som skal til for at lag-vandrepokalen kan vinnes til odel og eie, og da er det bare å legge seg i trening for neste års HOSPITAL CLINICA BENIDORM turnering!
Foruten selve vandrepokalen ble det i alt delt ut 22 flotte pokaler, hvorav de 2 gjæveste gikk til høyeste poengsum, oppnådd av beste dame og herre.

Mens ”dommer kollegiumet” finregnet på resultatlistene før premieutdelingen, bød HOSPITAL CLINICA BENIDORM på kaffe og litt å bite i.


0 comentarios :

Publicar un comentario