lunes, 31 de marzo de 2014

ELOPPUSSING AV VÅRT HJEM, EN FLOTT MULIGHET



To bilder tatt på samme dag på Costa Blanca og i Norge.
Kan du gjette hvilke som er hvilke?

De varme temperaturene har vært en avgjørende faktor for at mange nordmenn har valgt akkurat dette området for å starte et nytt liv.


Den store utfordringen er å få de spanske husene så behagelige som hjemme i Norge,  paradoksalt så fryser man inne i Spania.


e-verk kontroll  - Veien til komfort



Bekymret for denne situasjonen, integrerer CBC  i alle sine byggeprosjekter, e-verk kontroll, som den beste måten for å oppnå mest mulig komfort, maks energisparing dermed  også økonomisk sparing og samtidig bidrar vi til å bevare miljøet.
I noen tilfeller kan det være så enkelt som et utvendig malingsstrøk.
Oppussing av boligen er tidspunktet for å gå til eksperter som garanterer oss best mulig resultat tilpasset din økonomi.


Med det siste i sofistikerte instrumenter,  en spionfilm verdig,  styrt og tolket av eksperter i energieffektivitet kan vi radiografere husene våre og oppdage hvor oppvarmingen på vinteren eller avkjølingen  fra air condition på sommeren forsvinner. De neste termografiene viser dette.

I den første termografien kan vi se hvordan varmluften fra apparatet avkjøles før den i det hele tatt kommer inn, grunnen til dette er elendige isolasjon. (Hvit og rød linje under apparatet til høyre). På den andre termografien; de blå områdene på vindusrammen og glasset, forteller oss hvor kulden kommer inn. På det tredje bilde ser vi at de måler de termiske egenskapene til vindusrutene






Ønsker vi virkelig å varme opp eller avkjøle hjemmet vårt? Fordi det vi gjør er å varme opp eller avkjøle hagen vår. I løpet av natten mens alle sover, inspiserer CBc ved hjelp av en e-verk kontrollør hver eneste detalj i huset vårt for å kunne informere våre arkitekter om tiltak for å oppnå den optimale energiutnyttelsen, noe som igjen fører til bedre livskvalitet.

I en bolig med en energiutnyttelse D (veldig dårlig effektivitet, gult) hvor CBc skal utvide og gjøre en oppussing vil boligen kunne ha energiutnyttelse A (veldig høy effektiv, grønt) når arbeidet står ferdig.




0 comentarios :

Publicar un comentario