
På denne restauranten driver Juan Bautista med sin hustru stedet videre i den beste ånd. Like sikkert som at Juan står smilende i åpningen og ønsker deg velkommen, like sikkert er det at maten smaker like godt som vanlig. Dette stedet kan sin meny, og gjestene vet hva de får. Kanskje det tryggeste stedet i Albir å gå ut med gjester for å være sikret mot negative overraskelser. Prisene ligger der man kan forvente. Tradisjonsrike retter nordmenn liker, som wienersnitzel og lammelår. Sistnevnte av de absolutt beste i vårt område. Utvalget er bredt, fra pizza og pasta til paella og indrefilet.
Selvfølgelig får du menyen på norsk. A la carte rettene starter på 7 euro. Du blir, om du vil, ganske så mett for en rimelig penge. Her kommer de heller ikke med IVA i etterkant, noe som gjerne står med liten skrift nederst på menyene. Dagens meny med 3 retter starter på 14,90 inkludert brød og alioli. Det er mye god mat for pengene. Juan fremhever hvilkøksreker og salat med avokado og reker som stedets spesialitet.
Tulipan Blaus største force er etter vår mening vinene. Stedet har utsøkte viner spesielt utplukket av en profesjonell vinkjenner. Juan er stolt av å fortelle om samarbeidet han har med bodegaen ”la estacada” i Tarancon i historiske Cuenca. Nytt av året er at Juan har startet sitt eget lille vinutsalg på Tulipanen. Bodegapriser og «para llevar». I tillegg til flotte viner kan du kjøpe utsøkt olivenolje her. Stikk innom Tulipanens lille vinbutikk.
0 comentarios :
Publicar un comentario